Tutorial

Desbloqueig del bootlader

Us ensenyem a desbloquejar el bootloader, pas necessari per poder instal·lar la nostra versió de MIUI

Molts són els usuaris de Xiaomi que decideixen instal·lar manualment les ROM proporcionades per la mateixa companyia o altres personalitzades que podrem descarregar des de la nostra web. Per això, és un requisit essencial que tinguem desbloquejat el bootloader del nostre telèfon, una eina que ens donarà l’opció de fer aquest tipus d’instal·lacions de manera senzilla.

El bootloader o carregador és la funcionalitat encarregada de gestionar l’encesa del nostre dispositiu Xiaomi, i és des d’on podrem instal·lar manualment les diferents ROM que descarreguem. Per això, si voleu conèixer com podeu saber si el vostre telèfon té o no desbloquejat el bootloader, aquí us expliquem com ho podeu fer de manera senzilla.

Per descomptat, si heu comprat el telèfon Xiaomi, Redmi o POCO totalment nou, per defecte aquest no tindrà aquest sistema desbloquejat, i és una cosa que haureu de comprovar en el cas que hàgiu comprat el telèfon de segona mà.

El primer que haurem de fer per poder comprovar-ho serà activar les opcions de desenvolupador del nostre telèfon intel·ligent, cosa que podrem dur a terme de manera senzilla de la següent forma:

configuracio
quant al telefon
ara ja ets un desenvolupador
  • Accediu a la configuració del telèfon Xiaomi, Redmi o POCO
  • Cliqueu sobre l’opció Quant al telèfon
  • Un cop dins, toqueu repetides vegades sobre l’apartat “Versió de MIUI” fins que aparegui el missatge “Ara ja ets un desenvolupador”.

Després, una vegada activades les opcions per a desenvolupadors, ja podrem saber si tenim o no desbloquejat el nostre bootloader. Per això, haurem de seguir aquests passos:

configuracions addicionals
opcions per a desenvolupadors
estat del bloqueig mi
unlock 1
  • Accediu a la configuració del telèfon Xiaomi, Redmi o POCO
  • Baixeu i seleccioneu “Configuracions addicionals”
  • Un cop a dins, toqueu sobre “Opcions per a desenvolupadors”
  • Per acabar, busquem “Estat del Bloqueig Mi”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.